ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NDA DA VATANDAŞIN YANINDA OLDU
Çiftlikköy’de Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca Çiftlikköy Belediyesi’nin tüm ekipleri vatandaşa hizmet verme noktasında gerekli çalışmaları gerçekleştirdiler.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar “Hemşerilerimizin sağlık, güvenlik ve huzur içinde aileleri ve sevdikleriyle güzel bir bayram yaşaması için yeni tedbirler alarak çalışmalarımıza yön verdik. Temizlik çalışmaları, dezenfekte uygulamaları, denetimler ile vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam ediyoruz” dedi.

Kurban kesim yerlerinde gerekli dezenfektasyon işlemlerinin gerçekleştirilip maske dağıtımı yapıldı. Kentin muhtelif yerlerinde ilaçlama, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüldü. Çiftlikköy’deki tüm çocuk parkları temizlik ekipleri tarafından temizlenip çocukların rahat bir şekilde oyun oynayabileceği hale getirtildi. Zabıta ekipleri tarafından Kurban Bayramı boyunca sahil bandında gerekli denetlemeler yapıldı. Maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayan vatandaşlar uyarıldı. 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da Kurban Bayramı süresince Çiftlikköy’de vatandaşlar ile bir araya gelip hasbihal etti. Kent ile ilgili sorunların, projelerin ve gerçekleştirilen hizmetler konusunda vatandaşlarla bilgi alışverişi yapan Başkan Silpagar, yakın zamanda Çiftlikköy ile ilgili gerçekleştirilecek olan projelerin detaylarını vatandaşlarla paylaştı. 

Vatandaşlar Başkan Silpagar ile bayramlaşıp, Çiftlikköy’ün 2014-2020 yılları arasında epey yol katettiğini dile getirdiler. 

Başkan Silpagar ise şu ifadeleri kullandı: “Bizler vatandaşımızın daha refah ve ferah bir kentte yaşamaları adına gerekli adımları atıyoruz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çiftlikköy Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında dezenfekte işlemleri gerçekleştirdik. Çocuklarımız bizim önceliğimiz dedik ve işe çocuk parklarından başladık. Ayrıca camilerimizde de dezenfektasyon ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Sokak hayvanlarımızı da unutmadık ve onların yemeklerini dağıttık. Çiftlikköy’ün gözbebeği olan Sahil bandında yosun temizleme çalışmaları aralıksız devam etti. Bizler hizmet aşkı ile yola çıktık ve emin adımlarla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)