CHP ARMUTLU BAŞKAN ADAYI İSTİFA ETTİ
CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk, Yalova İl Seçim Kuruluna Başvurarak adaylığını çekildiğini açıkladı. Bekir Pamuk yaptıgğı açıklamada , adaylıktan istifa gerekçesini özel ve sağlık gerekçesiyle aldığını söyledi.

CHP ARMUTLU BAŞKAN ADAYI İSTİFA ETTİ

CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk, Yalova İl Seçim Kuruluna Başvurarak adaylığını çekildiğini açıkladı. Bekir Pamuk yaptığı açıklamada , adaylıktan istifa gerekçesini özel ve sağlık gerekçesiyle aldığını söyledi.

CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk'un adaylıktan çekilmesi üzerine Armutlu CHP İlçe Yönetimi aldığı kararla Armutlu Belediye Başkan Adaylığına  Emekli Bankacı Osman Zeki Sarı'nın getirilmesi istemiyle CHP Yalova İl Başkanlığına başvurdu.

CHP Armutlu eski İl Başkanı ve Armutlu İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ali Çetinkaya ise yaptığı açıklamada " İstifayı doğrulayarak " CHP Armutlu ilçesinde her geçen gün büylümeye devam etmektedir. İstifayı saygıyla karşılıyoruz. CHP'nin Armutlu adayı Osman Zeki Sarı olarak belirledik.  Talebimizi de il başkanlığına ilettik. CHP, adayımız Osman Zeki Sarı  ile birlikte bir ivme yakalayacaktır" dedi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)